Επίσημος δικτυακός χώρος των εκδόσεων Φανταστικός Ορίζοντας

 ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


17 / 4 / 2008

Κυκλοφορεί Η Αδελφότητα του Βορρά, το τρίτο βιβλίο των Εξόριστων της Σερανβέλ. Δελτίο τύπου, περίληψη, και αποσπάσματα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επίσης, για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας έχουμε μια προσφορά, η οποία θα ισχύει μέχρι να εξαντληθούν όλα τα αντίτυπα που δίνονται εντελώς δωρεάν.

 

 

 

 

 


18 / 1 / 2008

Η προσφορά που άρχισε στις 23/10/2007 έχει λήξει. Τα δωρεάν αντίτυπα έχουν σταλεί στους ενδιαφερόμενους. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η ενότητα για τους βιβλιοπώλες ανανεώθηκε.


23 / 10 / 2007

Κυκλοφορεί ο Χαλκοπρόσωπος, το δεύτερο βιβλίο των Εξόριστων της Σερανβέλ.  Δελτίο τύπου, περίληψη οπισθόφυλλου, αποσπάσματα, κ.α. μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επίσης, για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, έχουμε μια καταπληκτική διπλή προσφορά, η οποία θα ισχύει μέχρι να εξαντληθούν όλα τα αντίτυπα που δίνονται εντελώς δωρεάν.

Διευκρίνιση για τον Τύπο και τους πελάτες μας: Αρχικά, είχαμε ανακοινώσει ότι οι Εξόριστοι της Σερανβέλ θα ολοκληρώνονταν σε δύο βιβλία, αλλά, προκειμένου ο Χαλκοπρόσωπος να μην είναι υπερβολικά ογκώδες και δύσχρηστο βιβλίο, προτιμήσαμε να κάνουμε τους Εξόριστους της Σερανβέλ τριλογία. Το τρίτο, και τελευταίο, βιβλίο θα τιτλοφορείται Η Αδελφότητα του Βορρά και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2008.


6 / 6 / 2007

Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά των εκδόσεων Φανταστικός Ορίζοντας! Δέκα (10) αντίτυπα του μυθιστορήματος Πτεράργυροι διανέμονται δωρεάν. Ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.


5 / 4 / 2007

Τρία αντίτυπα του μυθιστορήματος Πτεράργυροι διανέμονται δωρεάν από την Athens Voice.


2 / 3 / 2007

Προστέθηκε το τμήμα Αγορές On-line, στο οποίο θα εμφανίζονται όλα τα βιβλιοπωλείο που πωλούν βιβλία μας on-line.


17 / 2 / 2007

Τώρα, μπορείτε να παραγγέλνετε βιβλία μας και on-line, από το βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής.


9 / 2 / 2007

Κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο των εκδόσεων Φανταστικός Ορίζοντας: το μυθιστόρημα φαντασίας Πτεράργυροι.

Ένα καραβάνι λεηλατείται από ληστές· οι πάντες σκοτώνονται. Ένα εμπορικό πλοίο βυθίζεται· κανένας δεν επιστρέφει για να διηγηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Αλλά τώρα οι Πτεράργυροι -μία από τις σημαντικότερες οικογένειες εμπόρων της Σερανβέλ- θα υποστούν το χειρότερο πλήγμα της ζωής τους: θα χάσουν όλα όσα έχουν.

Και μια νέα ζωή θα ανοιχτεί μπροστά τους, στη Σερανβέλ, τη φημισμένη Πόλη των Ανοιγμάτων, καθώς ο Νολράκο Πτεράργυρος θα παλεύει να κάνει την οικογένειά του να ορθοποδήσει ξανά, και τα παιδιά του, η Θήρνα κι ο Χανμάρο, θα αρχίσουν να ερευνούν, για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις πανωλεθρίες που τους έχουν βρει μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Συγχρόνως, η Ναράμια, μια αμφιλεγόμενη τυχοδιώκτρια που βασανίζεται από μια ανίατη ασθένεια, συνειδητοποιεί ότι ο εργοδότης της κρύβει πολύ περισσότερα από το πρόσωπό του πίσω από τη χάλκινη του μάσκα.Copyright © Φανταστικός Ορίζοντας


Προτείνουμε να βλέπετε αυτό τον ιστοχώρο με ανάλυση οθόνης 1024 x 768